Život

Ovo želite u svojem ormaru: Pogledajte kolekciju stvaranu slobodom!

„Tvoje srce je slobodno. Imaj hrabrosti slijediti ga.“- kaže Malcolm Wallace svom sinu Williamu u filmu Braveheart.

Slijedeći svoje srce, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik je posegnula u najsnažniju inspiraciju – slobodu i kreirala za svoj brend Etna Maar proljetnu capsule kolekciju koju je nazvala Braveheart.

„Borba za različite dimenzije slobode odvija se u nama tijekom cijelog života, a zadnja godina obilježena je borbama na mnogo razina. Borimo se da ostanemo zdravi u tijelu i duhu, borimo se za egzistenciju, ljudska prava… za sve one slobode bez kojih je život manje lijep i ugodan. Ta nasušna težnja ka slobodi inspiracija je za moju Braveheart kolekciju, a u nju je utkana i borba za oslobađanje prirode od ljudske agresije. “ – kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

Nesputanost i sloboda pokreta naglašene su u cjelokupnom stvaralaštvu Andrijane Subotić Pjajčik pa tako i ovoj proljetnoj capsule kolekciji koja donosi ključne komade, iznimno funkcionalne i stilski bezvremenske. Slow fashion je Andrijanin izbor od samih početaka dizajniranja odjeće i njene su kreacije uvijek osmišljavane s namjerom da nadilaze modne trendove i izrađivane u visokoj kvaliteti kako bi bile dugovječne. Ovaj puta dizajnerica je otišla korak dalje u borbi za slobodu Majke prirode – cijelu kolekciju je izradila od postojećih resursa koji su i danas aktualni – kvalitetnog lana i pamuka  u trendovskim bojama stoga je kolekcija  i  ujedno limited edition, a torbe u obliku srca napravila je od eko kože.

Foto: Matej Dokić

Model: Ivana Vukušić

Make up: Profokus

Cipele : Hogl

Cijela kolekcija dostupna je na web shopu www.etnamaar.com

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.


Back to top button