Showbiz

Bojana Ivanović: Krajnje je vrijeme da naučite koliko je važno voljeti sebe

Mlada, slovenska spisateljica Bojana Ivanović progovara o ovoj važnoj temi u četvrtoj knjizi „Prvo se pobrini za svoje dupe“.

Slovenska spisateljica, model, sudionica izbora ljepote, Playboyeva zečica, Bojana Ivanović dugo je vodila bitku s emocionalnim prejedanjem, a u svojoj trećoj knjizi „Ti samo guraj dalje”, prvoj prevedenoj na hrvatski jezik, ispričala je kako upravljati vlastitom sudbinom, unatoč svim nedaćama. Knjiga je u potpunosti autobiografska i sve što je u njoj napisano autorica sama doživjela i u konačnici nešto naučila iz svega.

„Ranije sam mislila da nam se život dogodi, pa što donese. Danas znam da smo u 90 posto slučajeva sami odgovorni za svoj život te stvaramo prilike odlukama koje svakodnevno donosimo“, ističe autorica najavljujući svoju četvrtu knjigu „Prvo se pobrini za svoje dupe“, a drugu na hrvatskom jeziku.

Voljeti samoga sebe i pobrinuti se za svoje „dupe“ možda zvuči kao sebičan čin. Ali, nije. To je čin ljubavi. Prema samom Sebi. Ljubav prema sebi jedna je od najviše podcijenjenih i obezvrijeđenih vrijednosti. Često je brkaju s arogancijom i sebičnošću. Uče nas da volimo druge, ali se prilično malo priča o tome koliko je važno voljeti sebe. Nitko nam ne kaže da je odnos sa samim sobom važniji od bilo kojeg drugog odnosa.

Je li zaista toliko loše pobrinuti se za svoje dupe i sebe staviti na prvo mjesto, kao što to mnogi misle? Jesmo li zbog toga loše osobe? Jesmo li egoisti? Zar nam nije stalo do drugih ljudi? U ovoj pomalo sebičnoj knjizi shvatit ćete da postati sam sebi prioritet nije ništa loše.

Obje knjige možete kupitiu knjižarama Hoću knjigu ili direktno na web stranici https://bojanaivanovic.hr/.

Više o Bojani na:

Facebook: https://www.facebook.com/bojana.ivanovic.5

Instagram: bojana_ivanovicc

Web:  bojanaivanovic.com

FOTO: PROMO


Back to top button