Showbiz

Beč poput Pariza i Milana! Ako imate priliku, idite ovo pogledati



Kompleks MuseumsQuartier od 13. do 18. rujna ove godine ponovno postaje centar mode, stila i trenda. 13. Vienna Fashion Week okupit će oko 40 međunarodnih dizajnera koji će predstaviti svoje nove kolekcije.  

U kompleksu MuseumsQuartier, koji se nalazi u srcu austrijske prijestolnice i obuhvaća brojne kulturne institucije, ove se godine održava 13. izdanje renomiranog austrijskog modnog događaja Vienna Fashion Week. Pod motom „Vidjeti i biti viđen” od 13. do 18. rujna okupit će zaljubljenike u modu iz cijelog svijeta, a oko 40 austrijskih i inozemnih dizajnera predstavit će svoje nove kolekcije. Među njima su neka renomirana modna imena kao i mladi dizajneri. Osim što mogu uživati u modnim revijama, posjetitelji ondje mogu isprobati i kupiti kreacije iz aktualnih kolekcija.

Organizatori Bečkog tjedna mode uslijed trenutačne izvanredne situacije posebnu važnost pridaju zaštiti zdravlja posjetitelja, dizajnera, modela i ostalih sudionika. Tako su, između ostaloga, na svim ulazima i izlazima postavljena dezinfekcijska sredstva, označena su mjesta za sjedenje, a u zatvorenim prostorijama potrebno je nositi zaštitnu masku. Posebne oznake upućuju na pridržavanje razmaka i higijenskih mjera poput dezinfekcije ruku. Posjetitelji i sudionici na ulazu trebaju predočiti potvrdu o cijepljenju ili negativnom testu na koronavirus.

Više informacija o programu: https://www.mqvfw.com/.

Designer: Irina Schrotter, unknown model

Slika: Na Bečkom tjednu mode predstavit će se austrijski i inozemni dizajneri © Thomas Lerch

Back to top button