Zanimljivosti

Ako volite tetovaže, ovo je idealno za vašu kožuAKO VOLITE TETOVAŽE, EPITHELIALE LINIJA JE IDEALNA ZA VAS. ZACIJELITE OSLABLJENU KOŽU BRZO, NJEŽNO I BEZBOLNO

Tetovaže su znak osobnosti, komadić umjetnosti na našoj koži kroz koju izražavamo kreativnost i individualnost. No, kako bismo mogli neometano uživati u našim tetovažama bez mogućih komplikacija i upala te se izlagati sunčevih zrakama potrebno ih je pravilno njegovati.

A-DERMA još od 2015. godine pomaže kod problema s brzim obnavljanjem oslabljene kože i kod sprečavanja stvaranja ožiljkastih tragova sa svojom EPITHELIALE A.H linijom koja se sastoji od ULTRA UMIRUJUĆE OBNAVLJAJUĆE kreme koja se preporučuje koristiti nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove poput tetovaža, zatim ZAŠTITNE OBNAVLJAJUĆE kreme SPF 50+ za oslabljenu kožu nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja rizična za razvoj suncem izazvanih hiperpigmentacija, a tu je i DUO MASSAGE MASAŽNO GEL ULJE koje se koristi za masažu ožiljaka i strija te fragilne kože nakon epitelizacije kod koje postoji rizik od nastanka ožiljka.

EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA KREMA – sadrži 94 % sastojaka prirodnog podrijetla i jamči trostruko djelovanje:

  1. hidrira i promovira brzo i estetsko obnavljanje kože
  2. pomaže smanjiti pojavu tragova na koži
  3. trenutačno i dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži

Sve to zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže koji ima umirujući učinak i ekskluzivnom djelatnom sastojku Cicahyalumidu® koji promovira obnavljanje gornjih slojeva kože i djeluje protiv tragova.

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+

  1. Promovira obnavljanje kože, smanjuje crvene i smeđe tragove (hiperpigmentacije nakon ožiljaka), trenutačno umiruje i štiti tijekom svakodnevnog UV izlaganja.
  2. Bez parfema. Nekomedogeno.

EPITHELIALE A.H ULTRA kreme mogu se nanositi direktno na oštećenu kožu. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima. Može se nanositi na cijelo lice i tijelo te vanjska intimna područja. Neovisno o stanju kože i podrijetlu ozljeda te radi li se o sitnim porezotinama, tetovažama ili posljedicama površinskih dermatoloških tretmana (laserski zahvati, pilinzi, krioterapija itd.)

Inspiraciju za fotografije proizvoda unutar EPITHELIALE A.H linije A-DERMA je pronašla u očaravajućem Tree Elements resortu i sestrama Ercegović, Ivonom i Anom, vlasnicama ovog jedinstvenog mjesta, gdje se savršeno isprepliću netaknuta priroda, potreba za održivošću i putovanjima.  

Preporučene maloprodajne cijene:

EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA 40 ml, MPC=20,21 €

EPITHELIALE A.H ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA 100 ml, MPC=28,38 €

EPITHELIALE A.H ULTRA ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+ 40 ml, MPC=20,58 €

EPITHELIALE A.H DUO MASSAGE MASAŽNO GEL-ULJE 40 ml, MPC=20,58 €

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

https://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/a-derma

Pratite nas i na:

IG A-DERMA Hrvatska

FOTO: Andrea Filipović, Mulder Art

Back to top button